Szivattyúk forgalmazása - karbantartása - javítása

Folyadék és vákuum szivattyúk, levegő és gázkompresszorok forgalmazása-, karbantartása-, javítása

Mezőgazdaság, árvíz és belvíz védelem

Varisco gyártmányú robbanómotoros centrifugál szivattyúk

Az alábbi területeken állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Folyadék szivattyúk

Folyadék szivattyúk és centrifugál szivattyúk teljes kinálata!

Vákuum szivattyúk

Vákuum szivattyúk, fúvók, kompresszorok

Egyéb berendezések

Levegőmotorok, keverők, macerátorok, sílók, tartályok

Szervíz

Kis- és nagyjavítás, telepítés, beüzemelés

Forgalmazott márkák

Argal, ARO, Gast, Jun-Air, Grundfos, Herborner, Homa, Ingersoll-Rand, Johnson, Northey, PCM (Delasco, Lagoa, Moineau), Samson, Kubicek,  APV, Börger, Hibon, Hilge, italBlowers, Jessberger, MPR, SCM, Seim, SEKO, Sodimate, Brinkmann, Comex, Cucchi, Deloule, Dürr Technik, EdurElektror, GEV,  Maximator, Piusi, Pollard, Ru-Steel, Salmson, Speck, Varisco, Hydra-Cell, Wanner, Wilo, Selip, Mangra, Kral, Pan World, OFT, Weir Wemco, ISH, Hydro-Vacuum, MPR Industry

Bemutatkozunk

A  VALASEK Szivattyútechnika Kft. arra alakult, hogy a tulajdonos-család tagjai és a kollégák számára a szakértelmüknek megfelelő munkalehetőséget és ezáltal tisztes polgári megélhetést biztosítson, a partnereknek nyújtott magas minőségű szolgáltatásoknak köszönhetően.”

A VALASEK Szivattyútechnika Kft  1996-os megalapítása óta családi vállalkozásként, magyar tulajdonban működik.

 

Webbeteg full

WEBBeteg Orvosoktól betegeknek, hitelesen

 • Sikerült a lombik - Hogyan tovább?
  on 08-01 at vasárnap-15

  Az IVF - azaz a lombikbébi program - összetett okokból egyre több pár esetén válik szükségessé napjainkban. Mivel ekkor maga a teherbeesés sem a megszokott úton történik, így a terhesgondozás során is érdemes kiemelt figyelemmel kísérni a kismamákat és babájukat.

 • 68 év a csuklás világrekordja
  on 08-01 at vasárnap-13

  A Guiness Rekordok Könyve szerint a kategória győztese 1922 és 1990 között mindennap csuklott, ezzel ő lett a leghosszabb ideig tartó csuklás rekordere. Ha ön ennél gyorsabban szeretne megszabadulni a tünetektől, érdemes elolvasnia dr. Augusztinovicz Monika, fül-orr-gégész orvos tanácsait!

 • Torokgyulladás a légkonditól?
  on 08-01 at vasárnap-11

  A torokfájás és -gyulladás nem csak a hideg évszakban jelentkezhet, nyáron is sokan szenvednek a fájdalomtól, kaparó érzéstől. Dr. Augusztinovicz Monika, fül-orr-gégész szakorvos a tüneteket, az okokat és a kezelés jelentőségét összegezte.

 • A koleszterinszint-emelkedés a menopauza tünete lehet
  on 08-01 at vasárnap-09

  A menopauza jól érzékelhető testi és lelki tünetei mellett néhány láthatatlan tünettel is számolniuk kell a változókorba lépő vagy már változókorban járó nőknek. A hormonális hatások változása miatt ugyanis ebben az időszakban fokozottabban megemelkedhet a koleszterinszint.

 • Az utazók hasmenése a nyaralást is tönkreteheti
  on 08-01 at vasárnap-07

  Nem árt, ha már most teszünk azért, hogy a közelgő nyaralásról lehetőleg csak szép emlékeink maradjanak. A nyaralás alatt vagy hazaérkezés után kezdődő hasmenés felnőtteknél többnyire inkább csak kellemetlen, de gyermekeknél, időseknél akár kórházi kezelést igénylő kiszáradást is okozhat. A megelőzésben a probiotikumok szedése is segíthet.

HVG

hvg.hu RSS hvg.hu RSS

A Daredevil duó, Claire-Marie és Jason félelmetes arcok

Mit lát a képen látható rémült arc? Nézni is félelmetes a mutatványt a Talentum bemutatóján. Akinek idegei nincsenek rendbe, ne nézze ezt az életveszélyes előadást. Nézd itt a képet nem kabarét lát valószínű. Daredevil duó aki végrehajtja hideg idegekkel, rezzenéstelen arccal, tökéletesen biztos kézzel végzi el amire vállalkozott. Nézd meg mi lehet ez.. A Daredevil […]

The post A Daredevil duó, Claire-Marie és Jason félelmetes arcok appeared first on ÉLETMÓD, STRESSZ KEZELÉS.

Kalózok foglaltak el egy német konténerszállítót

A nyugat-afrikai partoknál támadó kalózok három matrózt túszul ejtettek. Követeléseik még nem ismertek.

Egészségmegőrzés home office idején – mit tehetünk vénáink védelme érdekében?

Hetekkel ezelőtt rengetegen szorultak a négy fal közé: az otthoni munkavégzés és a távoktatás sokak számára jelent gyökeres változást a korábbi mindennapjaikhoz képest. Testi és lelki egészségünk megőrzése, a különböző betegségek megelőzése azonban ilyenkor is kulcsfontosságú, különösen akkor, ha huzamosabb időre kell otthon maradnunk.

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat

Elégedett ügyfeleink

Szivattyú javítások

Kompresszor javítás

Egyedi megoldások

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 11/A.

Valasek Szivattyútechnika Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 11/A.
(Leshegy Ipari Park)